Private Shopping bij MediBeauty

Personal Shopping bij MediBeauty!

Private Shopping bij MediBeauty is nieuw! 
Bent u een hardwerkende professional die eigenlijk nooit of zelden tijd ziet om te gaan shoppen? En ziet u liever wat u koopt? Dan bent u bij MediBeauty van harte welkom om na sluitingstijd te komen shoppen. Natuurlijk wel op afspraak, want dan zijn wij speciaal voor u aanwezig in de winkel!

Waarschijnlijk heb je het nieuws al gehoord? Er is een groot tekort aan (medisch) pedicures. Hierdoor is er een grote wachtlijst voor klanten en extreem volle agenda’s bij de pedicures. Shoppen schiet er dan bij in, waardoor er veel online besteld moet worden en voordat dat binnen is bent u ook weer een dag, soms twee dagen verder! Oh, en u moet natuurlijk wel thuis zijn voor de bezorger! Hoe fijn is het dan om een afspraak te maken, te shoppen na sluitingstijd en direct uw spullen mee te kunnen nemen? Het scheelt bezorgkosten en u hoeft niet thuis te blijven voor de bezorger!
WIN – WIN

Maak daarom een afspraak en kom geheel in uw eigen tijd shoppen. Afspraken kunt u maken via e-mail of bel ons tijdens openingstijden even op! Natuurlijk kunt u ons ook bereiken via Whatsapp. Wij proberen u zo snel mogelijk te woord te staan en kijken met u mee voor een geschikt moment om te kunnen komen winkelen.

Private Shopping bij MediBeauty kost niets extra’s, wij bieden dit als een service aan. Maar let op: zeg uw afspraak tijdig af als u toch niet kunt! Bij het niet of niet op tijd afmelden van uw afspraak kan het zijn dat u op de zwarte lijst terecht komt en dat u bij ons niet meer kunt shoppen na sluitingstijd. Dat zou erg jammer zijn en u zorgt ervoor dat anderen die wel graag willen komen Private Shoppen op de zelfde tijd mis grijpt. Wij willen namelijk iedereen goed van dienst kunnen zijn, maar wanneer u ons laat weten dat de afspraak alsnog niet door gaat, dan bent u bij ons altijd van harte welkom!

Zeg nou zelf, hoe fijn is het om zelf te kunnen bepalen wanneer je gaat shoppen?